16 december 2010

En salig blandning!

En salig blandning blir det idag, Petra hade gjort så fint genom att hänga formar och julgranskulor i snören, så läckert så jag härmade av detta och gjorde nåt liknande i fönstret in i tvättstugan (har en integrerad tvättstuga med både dörr och fönster), svårt att få en bra bild men jag är nöjd ;o)
Jag hann ju inte få in några små adventsgranar utan köpte lite tallris förra veckan och satte i de små söta kulorna jag hittade på Nice i höstas.
Åh jag har fått en julklapp eller två i förskott, Maud på Gårdsromantik har rabatt på nån vara varje dag fram till jul och i tisdags var det 30 % rabatt på dessa trearmade kandelabrarna i antikguld, precis dem jag ville ha till sovrummet så jag fick beställa dem från tomten, kommer bli så fina på mina sängbord. Tänk att det är ett år sedan jag köpte den första femarmade och bara några veckor senare vann ytterligare en, ni kan läsa om det här

I helgen hade vi besök av min mamma och hennes särbo, han har valt att göra det många drömmer om, han har valt att gå i pension lite tidigare än normalt och bosätta sig i sin älskade stuga mitt ute i ingenstans typ ;o), han fotar, är med hunden och bara låter livets lugn infinna sig, kika gärna in till honom och lämna en liten kommentar, han tycker alltid han har så få besökare och kommentarer så nu vill jag busa lite med honom med er hjälp, skutta in hit och lämna ett litet spår ;o)

Ha en fin dag och ni är väl bara för goa, så många som vill vara med i utlottningen och ni anonyma som även mailat det är ju ett helt gäng, superkul!
Kram/Lena

23 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Gomorron
Det var jättefint och hänga formarna och glitterkulorna i fönstret, roligt med alla nya idéer man får på bloggarna. Jättefina ljusstakar som tomten kommer med också.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Hannis sa...

Det där i fönstret var riktigt häftigt!!
Snyggt.

Dom är fina dom ljusstakarna=))
Har min stora står på sovrumsgolvet, rätt mysigt när man ska gå och lägga sig i skenet av den.

Kram Hannis

Villa Björkenäs Backen sa...

god morgon!
Vad fint med kulorna i fönstret och fint med hela din blog,,!
Mysigt med en liten gran,,
Ha en bra dag!
Kram

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag blir alldeles salig av din saliga blandning;-) Så fint! Min första små granar som jag tog in har fått återupptas av naturen, så jag funderar också på att ta in lite tallris.

Vilken snäll tomte du har;-) Min äldsta dotter önskade sig ibland dyra julklappar när hon var liten och när man försiktigt sa att vi kanske inte hade råd svarade hon att då kan vi önska oss av jultomten för då är det gratis=)

ör dig en underbar dag!
Kram,
Regina

Unknown sa...

Visst är det ett stort plus mrd all insperation man får i blogglandia ;). Det blev riktigt fin i fönstret och en sådan ljusstake skulle gärna få flytta hem till mig oxå.
Ha de så bra i julstöket, kram Ing-Britt

Ljusa vardag sa...

Hej! Vad gullig du är som ger mig kommentarer så ofta, du är verkligen en trogen läsare ;) Vad fint det blev med ditt pynt både i fönster och tallris. Nu ska jag kika in till mannen i skogen och ge ett litet avtryck ;)
Kram Anna

Unknown sa...

Tack för "buset", Lena! Blir nog nytt rekord idag!!
SAnart har jag det vitaste hem du kan tänka dig, ........ snön snart upp till fönstren. :-)
Kram
//Ingemar

Anonym sa...

Fint med formarna (kanske härmar jag med för har massor massor med gamla formar som jag inte vet vad jag ska göra med)...Tack för tipset med bloggen..nu ska jag försöka/..ha en bra helg./Lize-Lotte

Min Skattkammare sa...

Hej Lena!
Vilken jättesöt ljusstake!
Var finns den Tomten som kommer med såna klappar...hi hi...
Kram på dig!
Kicki

Elsy sa...

Vad fint ni får det. Kramar mamma

Photo by Maria sa...

Så juligt och fint du gjort det..
Ljusstaken är så fin kommer att bli snygga hos er..

Kram Mia

Nyanser av vitt sa...

Så fint du pysslat vännen. Nu ska jag skutta in till särbon :O)
Kram Agneta

annika sa...

Visst är det så att fantasin sätter inga gränser...kul med pyntet.
Kommer ihåg att du vann en sån fin ljusstake i vintras.
Ha en fin fredag och mysig helg
Kram

Jenny sa...

Hej Vännen!
Vad fint du pyntat fönstret i tvättstugan!

Jag har precis besökt din mammas särbos blogg, jättefina bilder!!

Ha en mysig kväll,

Kraam Jenny

Else´s Bod sa...

Va mysigt det blev med dom hängande sakerna!!

Snart är det helg igen! Ska du stå på marken eller har du avbokat! helt sjukt att det är sista helgen nu! tycker du inte...
ta hand om dig så hörs vi snart!
Kram
L

Huset vid ån sa...

Så fint du gjort!
Önskar dig en Trevlig helg!

Julkramar Therese

lovefriidrott sa...

Hejsan hoppsan i stugan:):)

men sååå fint du gjort:) Jag bara älskar fönstret:)

Iår blir det inte så mycket pynt som jag brukar ha, jag hinner helt enkelt inte. Men en bordsgran hade jag velat ha, svårt bara att hitta nån sån här på slätten:(

Hoppas du får en fin fin 4,e advent

Ljus & Kärlek Sari

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Det var jättefint med prylarna i fönstret! Jag har gjort något liknande i ett fönster som jag har på väggen... Lite kulor, och så mina änglar som jag hade på marknaden...
Kram
Marie

n o r d i n g å r d e n sa...

Tallris i en kanna, så enkelt men vackert....

Så roligt, att din mamma också kommer från Härnösand!!! Det är en väldigt mysig stad, särskilt sommartid men julmarknaden på Murberget var ngt extra!! Ha en mysig 4e advent!! Mari.

LENA sa...

Hej
Jag måste bara få TACKA för de fina påsarna vi fick av din goa son när han slutade hos oss i dag. Jag blev så himla glad o nu står den och pryder mitt bord . Vilken gåva att kunna tillverka något så fint. Sedan får du hälsa att barnen frågade efter O redan på em. det kommer att bli tomt . Du har en härlig kille.Kram Lena

ängeln i vitt sa...

Halloj !

Tusen tack snälla goa Lena. Jag bara älskar den. Skulle öppna på julafton men herregud det gick bara inte att vänta hihi. Tack än en gång.

Sedan ditt kök....gaaa. Har du själv tittat ordentligt på dom tre bilderna? jamen, ser du inte? haha...ja,jag drunknar och nästan svimmar av allt det vackra det är ju så perfekt och så ombonat och juligt som bara du kan fixa vännen.

Varm kram till dig från mig.

Vita små hjärtan sa...

Det var en fin blandning!!!!
Jo jag visste att du också skulle få. Så fint det var.
Nu ska jag snart bege mig till Marieberg!!!!! Jobbet väntar!
Ha en fin dag.
Kram Agnetha

Unknown sa...

Ja, många änglar finns det hos dig, både livs levande och andra!
Önskar er, alla änglar, en
God och Fröjdefull jul!
/Ingemar