9 december 2010

Tråkig kommentar!

Någon stör sig på det jag gör och skrev en elak kommentar om att jag håller på som jag gör fast jag är sjukpensionär, och jag är INTE sjukpensionär längre, jag tillhör dem som sett det som en möjlighet med regeringens nya regler, att äntligen få komma ut på arbetsmarknaden igen, att få möjlighet att utvekla mina intressen och den utbildning jag har bakom mig. När man har sjukersättning har man möjlighet eller hade i alla fall har inte riktig koll om de reglerna ändrats då det är ett par år sedan jag fick mitt ok för det men man kan driva egen verksamhet ett visst antal timmar/vecka, vilket jag utnyttjade när jag hade det men jag har inte längre sjukersättning, jag skriver inte riktigt allt här i bloggen så du kan inte känna mig eftersom att du inte vet vad jag gör på sidan om bloggen. Så den som bekymrar sig och skrev en elak kommentar anonymt behöver inte bekymra sig, känns så ledsamt att du som skrivit inlägget sitter här och läser mig blogg och stör sig på det jag gör, hobbyverksamhet får vem som helst driva och om du hör av dig så ska du få våra personnummer och kan senare i vår kontrollera att vi tagit upp det i deklarationen.... sen undrar jag kan man spåra någon via IP-numret? Skulle så gärna vilja veta vem det är som har ett sånt agg mot mig och det jag/vi gör då även mina döttrar är med och pysslar....
Kram/Lena

34 kommentarer:

Lavendeldockan sa...

va vilken idiot som skrivit så nu blir jag redigt förbannad, hur fan kan en människa som inte har en aning om hur det ligger till ens ha mage att yttra sig??(ursäkta ordvalet)
jadu jag blir inte förvånad,alltid ska det finnas någon som ska försöka vara bättre än andra fast i själva verket är det den människan som är lägre än dig, tänk på dig och stå på dig.
Varm kram
erica

Jenny sa...

Hej Vännen!
Försök att inte ta åt dig utan strunta i denna bittra person som uppenbarligen inte har något bättre för sig än att vara elak o prata om sånt han/hon inte har en aning om..visst är det lite fascinerande att de alltid skriver "anonymt"?? Fegisar!

Stå på dig gulligaste Lena, du är bäst!!!

Stor kram! Jenny

♥ Pia... sa...

Hej.. usch så himla tråkigt .. men försök att inte bry dej.. det är bara fega och sjuka människor som gör så där..och anonymt sen!!
Såg att du varit på julmarknaden och ..åååå säger jag om jag kunnat komma dit.. sett en massa bilder och det var mycket som jag skulle velat ha där :).. hoppas det blir fler marknader och att jag ser det i tid så att inte allt krockar . gick liksom inte att dela på sej.. nu är väl kristinehamn inte så värst långt bort från mej men visst några mil .. nu ska jag kika in till alla de som du länkat till som var och sålde en massa vackra saker.. ha de gött och kul att få se alla bilderna.. kram..Pia

Anette sa...

Försök att inte ta åt dig...det finns alltid människor som försöker hitta fel hos alla andra....utom sig själva...finns sååå mycket avundsjuka människor=(

Kraaaamar till dig /Nettan

Nyanser av vitt sa...

Lena-en avundsjuk och bitter människa som inte vågar sätta ut sitt namn ska du inte ödsla energi på. Det är den inte värd. Det är svårt...jag vet men försök. En människa som inte har ett eget roligt liv och blivit bitter och missunsam. Såna klar vi oss utan
lycka till nu och hälsa tjejerna
kram

Ewa sa...

Hej, blir sååå ledsen när jag läser sånt här:(:(:( Vet att Du gör så gott du kan och att du sen gläder sååå många andra med blogg o fina saker:):) Försök att "kasta bort, spola ner, ja vad som helst... såna energitjuvar... Du vet innerst inne att Du är värd mycke mer<3<3<3
Sköt om dej o Du, jag är en glad läsare av din blogg
Kram
Ewa

Home No.1 sa...

Hej vännen- En avundsjuk en som det svider i skinnet på för att du skapar så mycket vackert!
Kör ditt race och skit i trista kommentarer de kommer alltid att finnas där...styrkekramar ifrån Annica!

GroLinda sa...

Heisan ;o)
Ja, hvorfor må noen være slik?? Det er bare misunnelse som får folk til å skrive slikt! Du kan vel få lov til å ha en hobby (?) uten at noen behøver å kritisere deg for det? Synd man ikke får tak i slike folk!! Men du kan henvende deg hos Blogspot å få rede på hvem det er...om det forsetter. De har jo alle opplysninger om oss alle, ip-adr og hvem som har profilen. Bare å anmelde de hvis det skjer igjen. Håper alt ordner seg og at du slipper slikt tull mer ;o) Ønsker deg en vidunderlig fin adventstid. Ikke bruk energien din på det mennesket...for det er ren misunnelse! Stå på som du gjør og kos deg ;o)
Klem fra Gro :o)

Photo by Maria sa...

*suck* vad trött man blir på folk som inte kan i första hand ta reda på fakta och i andra hand låta bli att lägga sig i.. Kan slå vad om att denna person var så feg att h*n var anonym och alltså inte vågar stå för vad h*n tycker..

Massor av kramar
Mia

mamma lycklig sa...

Ödsla ingen energi på avundsjuka och fega personer. Det finns folk till allting.
Ha det bäst!
Kramis Nettan

Hannis sa...

God morgon!
Vad ska man säga? Blir så trött på människor som inte kan glädjas åt andra.
Förstår att du blir upprörd.
Du har en härlig kreativitet, var stolt över den!

Kram Hannis

NICOLINAS BONING sa...

Jag blir så arg på att folk inte kan låta andra vara i fred!!!!
Hoppas att du kan strunta i att lägga ner allt för mycket energi på denna otroligt missunsamma person som inte har en aning om hur du har det.

Det är alltid lika roligt att gå in här och "hälsa på" dig och beundra både dina alster och din energi...så fortsätt på samma sätt så är vi andra nöjda:-)

Kramar Birgitta

Outi sa...

Kan förstå att det känns tungt för dig när såna här saker inträffar. Önskar dig allt gott!

Synd att inte alla förstår, att det är när man gläds åt att andra gör det bästa av sina liv, som man själv också får ett bättre liv. Delad glädje...

Styrkekramar, Outi

Unknown sa...

Det bästa är nog att försöka låta det rinna av som vatten på en gås, kanske inte alltid så lätt men du vet att vi är många som gillar det du gör och DU vet att du gör rätt för dig.
Det är det du ska försöka lägga din energi på. Den här personen är inte värd din energi.
Ha de så gott, kram Ing-Britt

Anonym sa...

Tråkigt att bli utsatt för sånt här! Alltid finns det människor som ska ge sej på andra... Ta inte åt dej för mycket! Hoppas att du får en underbar helg! Många kramar Nina

Anonym sa...

Burr..bry dig inte om sådant. Trist - förmodligen någon som är avundsjuk på dig och din kreativitet!!För det är Du ju verkligen och det är väl HÄRLIGT!! Önskar dig lycka till med Allt du företar dig!!/Kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men fy tusan! Nu har jag inte läst kommentaren, men jag blir arg ändå. Visst kan du spåra adressen, jag kan inte men vet flera som kan sånt. Det tycker jag du ska göra!
Du goa rara Lena ska inte behöva ta sån här skit, sträck på dig, och tänk på alla oss som gillar dig och det du gör.
Hjärtekram
AnnaMaria

.Malin sa...

Usch!!! Så tråkigt med energislukare!!!
Klart du ska spåra denne via ip nr!
Det hade jag gjort!

Kram på dig goa och fina du!

Vitt hus med svarta knutar sa...

Fy för missundsamma människor! Tänk att en del ska vara ska vara så negativa och inte har förmågan att glädjas åt att andra kan göra något konstruktivt i sitt liv.

Strunta du i denna bittra människa, hon eller han har nog inga vänner.

Kram på dig du goa, glada, kreativa vän!
Regina

Madame Morell sa...

Jaha. Ännu en människa som har alldeles för mycket tid till att bry sig om andras göromål,,,,All kärlek till dig Lena och dina goa barn!
Tusen pussar

Elzie sa...

Ursäkta, men jag blir så förbannad på dessa avundsjuka människor som inte har annat att göra på dagarna än att förmörka andra människors liv. Vad är det med dom??? Är det så att man lyckats komma tillbaka till arbetslivet och kan göra det med glädje, varför ska då dessa människor ta ner en från det molnet igen? Usch, fega är dom också som aldrig vågar stå för vad dom skriver.

Jag tycker det är jättekul att du lyckats börja arbeta igen - och samtidigt kan sköta din hobby i din egen takt.

Önskar jag kunde ge dig en riktigt god kram, men de ska veta att jag tänker på dig.
Kramar i massor från Elzie

Carina sa...

Hej fina du!
Hur kan man vara så elak? Jag kan aldrig förstå dom som måste vara så taskiga, dom har väl förmodligen ett riktigt tråkigt liv själva! Försök att inte ta åt dig , jag vet att det är svårt men ödsla ingen energi på en sån egoist! Jag tror att man kan spåra IP-adresser men jag vet inte riktigt hur man gör. Glöm inte bort hur fantastisk du är!
Massor av kramar Carina/Hjo
kattarsel@live.se

n o r d i n g å r d e n sa...

Å suck, ja det är verkligen trist med såna kommentar, det finns desvärre alltid folk som är ensamma, avundsjuka och rent sjuka och väldigt ycket tid över att syna andra.. De STÖR sig på de som verkar ha funnit en hobby, en livstil, ett liv! Såklart kan man inte skriva om allt privat i bloggen, då skulle de ju inte hamna i den genre vi är i! Dessa paersoner har bara ovanligt lite att göra, enklast är ju att sluta läsa en blogg, om man stör sig... ta inte åt dig av detta. Alla normala fattar ju att man inte kan nämna allt i ens blogg, och en hobby och småjobb har man rätt till oavsett...

Vilken dag ni verkade ha haft hos Petra, ni är ett kreativt härligt gäng! Blev så sjuk på en sån röd julmatta du skaffat, så snygg!! Mari.( Ocj ja, man kan spåra IP-adresser!)

Fröken C sa...

Usch vilket folk det finns:(
Antagligen avundsjuk på allt fint du gör!!!!
Fortätt o pyssla vackra saker:)))
Kram C

Vita Falkens Lantliv sa...

Usch och fy vad trist:( Svenska avundsjukan. Kramar om dig massor och försök inte bry dig om dumma människor!

Kram Susanne

Anna-Lena sa...

Halloj vännen!

Fy så trist! Jag tycker verkligen inte att du ska bry dig om den tråkiga kommentaren. Det måste vara människor som är väldigt avundsjuka och missunnsamma som skriver ngt sådant. Förstår att det stjäl en hel massa energi från dig men försök att fokusera på alla fina, positiva kommentarer som du får i stället.

En skön och mysig advent önskar jag dig!

Kram Anna-Lena

Anonym sa...

Hej hittade hit via ett rött monogram,
men blir ju förvånad, tänk att de finns folk som retar sig på allt. De är avundsjuka bara denna hemska sjuka ,
så ta inte åt dej.

Inspiration i vitt sa...

Hej du sötaste Lena, lova mig nu att du struntar i den elakingen. gå vidare och låt det inte få fäste. Du är en otroligt duktig tjej som förtjänar bättre. Tack för att jag fick träffa dig och dina goa barn. ni är alla så fina. Hoppas vi ses mer framöver och jag är så glad att du är glad över tavlan. kramar i massor/Ingela.

Med en doft av lavendel sa...

hej
vad tråkigt att det ska finns folk som gnäller om saker dom inte har med att göra, hoppas att du släpper dessa tråkigheter o ägnar dej åt dina barn o dina fina pyssel.
stå på dej.
kramar Annika

Stina sa...

Det värsta med det här är att det tyvärr brukar vara någon man känner, en granne, släkting eller "vän". Har själv råkat ut för det och mer därtill. Men jag vet hon är. En f.d vän kan jag väl säga nu.

Ta hand om dig gumman. De finns överallt de där avundsjuka människorna.
Kram Stina

Anki sa...

Hej vännen!
Jag håller med alla andra, ta inte åt dig av elakheterna...visst förstår jag oxå att det är svårt att slå bort, men elaka, avundsamma människor finns överallt...å dom är fan inte värda att slösa energi på!
Pyssla på och gör det som du mår bra av!

Ha en mysig tredje advent gumman!
Kram kram!

Lantligt i stan sa...

Usch så tråkigt med avundsjuka och elaka människor! Förstår att du blir ledsen.
Kram Anki

Hemmet Är Min Borg sa...

Fruktansvärt tråkigt med sådana människor, men du kan spåra vem det är, du kan se ip nr så du kan få veta vem den elaka är
Kram Jeanette

Anonym sa...

Hej goa Lena.. Usch vad ledsen jag blir när jag läser om det här. Att försöka sänka en människa som är så kreativ och verkar ha en vilja som få är ju bara grymt. Men ta inte åt dig utan var stolt öven den du är!
Kramar Linda