29 augusti 2013

SensommarSnart är augusti slut och första höstmånaden är här, känner ett visst vemod men tycker ändå om hösten. Köpte lite olika jättefina beslag på sommarlagret, jättebilliga, 10 kr/st och några använde jag till att pimpa köksstolarna lite.

 
Ett nytt skåp har hittat hit, hittade det hemma hos vännen Agnetha när hon hade loppis för några veckor sen, har jobbat galet mycket nu en period men ska nu ta tag i att ge det lite vit färg och nya beslag.
I helgen bär det av upp till Arvika och Charlottenberg, det är 17 år sedan jag var dit och det ska bli så kul att träffa kära vänner som är mina stora barns släktingar.
Ha en riktigt fin helg min vän!
Kram/Lena 

6 kommentarer:

Hanna sa...

fint.
Ha en bra helg.
Kram
Hanna

Fru Lagom sa...

Det var väldigt fint, det stora skåpet. Såg din eleganta tvättstuga här lite längre ner. Oförskämt tjusig! ;)

Rosa i huset i vitt sa...

kikar in och önskar dig en trevlig helg
kram Rosa

Med en doft av lavendel sa...

Vad fint det blev med ditt nya skåp, hoppas du får en skön helg
kram Annika

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Då var vi i samma del av Sverige under helgen, vi åker genom Arvika på väg till stugan. Jättefint och sätta beslag på stolen, det var en bra idé.
Kramar
AnnaMaria

Nellie sa...

Tack för hälsningen! Gillar din nya möbel massor! Bra med väninnor som tröttnar eller inte har plats längre!! Och vad fint och mysigt du har det! Har idag visat mer sommarfynd :). Gu vad tokigt det ser ut när jag visar allt på en gång. Men är man loppistokig så är man :)! Ska du vara med på marknaden hos Lev Vackert i slutet av september? Funderar på att lura med mig en väninna och åka dit. KRAM