11 september 2013

Bloggtankar




 
Förra helgen var vi i Arvika och hälsade på släkt, eller det är släkt till mina stora barn och det första gången på 17 år som jag var där och hälsade på, så härligt att få se de små tjejkusinerna till min ex-man nu själva är mammor till ett härligt gäng små.
 


Där besökte vi Tinas Ting som ligger lite utanför Arvika och vilken underbar butik ute i skogen, hon hade så mycket fint i den ladan att jag hade svårt att välja vad som skulle få komma med hem, kan säga att det var inte lite saker med därifrån ;o) på väg hem till Örebro fick barnen sitta med en del av sakerna i knä för att vi skulle få plats, verkligen en butik jag rekommenderar, som hade bra priser och ett stort sortiment ;o)





Diskstället på bilden bor numera på min diskbänk, bilderna är allt annat än bra men de är tagna med mobilen.
Så till tankarna om bloggarnas vara eller inte vara, sista året har många favvobloggar försvunnit, en del har slutat blogga en del har bytt stil/inriktning och det är ett helt gäng jag saknar. Men samtidigt har jag förståelse för det själv använder jag instagram mer, det går så snabbt att fota och lägga in en bild direkt där, jag har hittat massor av instagramvänner med vit, shabby, lantlig inredning och uppdaterar själv mitt IG-konto minst en gång varje dag. Är det så att bloggarna börjar dö ut? Först skulle man ha hemsidor som var jättebökiga att uppdatera, sen kom bloggarna som var så enkla att använda jämfört med hemsidorna och nu känns det som om IG är det som gäller, är det bara jag som uppfattar detta så här? Har svårt att motivera mig att gå in på bloggen både att uppdatera och kommentera och får dåligt samvete över det.....
Ha en riktigt härlig dag min vän!
Kram/Lena

2 kommentarer:

Hannis sa...

Kasta det dåliga samvetet!!
Man gör som man själv känner.
Det är det viktigaste.

Jag har både ig och bloggen.
Bloggen känns det inte som att jag kommer att sluta med då den är mera kreativ än ig. IG är ju mest ett snabbare flöde.
Och själv har jag ju bytt stil lite men det gör jag å andra sidan jämt. Från turkosa väggar a´la inspirerad av Indien till shabby till det jag lever i nu som jag inte vet vad det kallas=))

Så mycket fint på bilderna!
Diskstället skulle jag lätt kunna tänka mig!

Ha en fin dag/Kram Hannis


annika sa...

Vilket ställe du var på. Ska försöka komma ihåg det ifall jag är däråt vid något tillfälle.
Att blogga är för mig lite mer än Instagram. Bloggen blir mer av kontakt för mig än IG. Men du ska ju göra som du känner passar dig.

Kram på dig
annika