17 september 2010

Motivet på tavlan?


Förra veckan hittade jag denna tavlan på loppis och jag vet att jag sett det tidigare men jag kan inte komma på när och var, så min fråga är vad/vem föreställer motivet? En kung som mördas tror jag men vilken?
Helgen blir förhoppningsvis lugn, känner att vi behöver en lugn helg, sen kommer några helger med en massa på schemat, tyvärr ser det ut att regna i morgon hade så gärna velat få grilla sista gången ute i stugan för i år men men jag får bjuda hit mina underbara föräldrar istället ;o)
På söndag går vi och röstar, äldsta dotterns första val, vi har pratat mycket politik här hemma sista tiden och vårt val är givet för vår familjs situation ;o) Jag hoppas hinna få till lite små projekt här hemma, bla måla den hemska ramen på tavlan, har en till tallrikshylla som ska få bli vit, skulle vilja få tid att måla väggar och ett golv här hemma men den tiden finns inte kanske efter jul, nu är det monogramkuddar och saker inför julmarknanderna att fixa, fem julmarknader ligger framför oss, ska bli kul men det kräver lite jobb ;o)
Tror det löste sig med den andra datorn med den elaka trojanen, vi bestämde oss för igår att själva försöka lösa det och jag tror att vi lyckades fixa det, fast jag vete katten hur det gick till riktigt ;o)
Ha en underbar helg min vän!
Kram/LenaS

17 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Godmorgon !
Här sitter jag med ett tänt ljus och läser dagens tidningar men det skrivs ju bara om valet, jag blir så trött så jag går hellre in på bloggen och njuter en liten stund inför dagens bestyr, först en en promenad i regn, ja här har vi regn och blåst idag, sedan bär det av till staden för matinköp, besök på stadens loppis och i eftermiddag blir det jobb, förtidsvalet igen fram till kvällen. Igår hade jag massor besökare så det där med förtidsröstning är populärt. Skönt att jag bara har morgondagen kvar sedan får andra ta över och räkna rösterna på valdagen, då skall jag bara njuta och vara fri och vila.
Hoppas du får en härlig helg och din tavla var så vacker.
Tack för pratstunden.
Kram Raina

Livet på Berget sa...

Hej där!
Visst ska det bli skönt med helg!!
Förstår att det blir mycket jobb inför julmarknaderna, hoppas det går bra. Skönt att ni fixat datorn, det var bra gjort!!!
Trevlig helg!
Kram
/Sara

Unknown sa...

Jag vet inte vem det föreställer där på tavlan. Kul med julmarknad!fast jag kan förstå att det är mycket jobb innan. Ha en trevlig helg! Kram Lenita

Vita små hjärtan sa...

Absolut ingen aning!!!!
Jaså du har inte målat hyllan än :) den kommer bli så fin o var ju ett riktigt fynd!
Önskar er en riktigt fin helg!
Kram Agnetha

Elzie sa...

Jag hoppas det håller uppe så ni kan grilla i alla fall. Här är det typiskt aprilväder idag.

Hoppas du får en skön helg.
Kram Elzie

Sirpa sa...

Hej!
Fin tavla!
Roligt att det löste sig med datan!
Provar ta mig till golfhallen imorn, VILL DIT!
Köpte lite pyssel gjerej idag!
Hoppas ni kan grilla imorn!
Önskar dig en mysig fredag!
Kram Sirpa

Vita Falkens Lantliv sa...

Hejsan!

Hoppas det håller upp så ni kan grilla:)

Önskar dig en riktigt skön helg!!
Kram susanne

GroLinda sa...

Så nydelig det bilde ditt er! Vet ikke hvem det forestiller jeg heller, men det er et kjent motiv ;o) Ønsker deg en flott høst og en god helg.
Klem fra Gro :o)

Viola sa...

En härlig tavla...men motivet vet jag inget om....ha en skön helg, nu väntas det jobb hela helgen..:0) kramen

Jenny sa...

Hej Lena!
Vilken maffig tavla! Känner tyvärr inte till motivet..

Vad bra att ni fick fixat datorn:)

Vi går oxå o röstar imorgon, det är en trevlig tradition att gå o göra det på själva valdagen tycker jag, ingen förtidsröstning för mig:)

Ha en fortsatt bra dag!

Kraam Jenny

Anki sa...

Tackar, hoppas du blir frisker snart oxå, det är en seg historia det här!
Hmm tavlan, har inte heller en aning men härlig var den! Just det, innan jag glömmer...vart är marknaderna du ska stå på?

Hoppas du har en bra helg!
Kraaam!

Huset vid ån sa...

Det var en fin tavla, men tyvärr har jag ingen aning om motivet....

Ha en fortsatt fin o skön helg!
Kram T

Outi sa...

Oj, så många julmarknader du har framför dig. För min del blir det en enda, och det känns tillräckligt :) Hoppas att du orkar med allt du vill.

Kramar, Outi

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon.
Ser att ingen kan motivet, och inte jag heller tyvärr.
Hoppas du får svar. Har skickat en Award till dig nu på morgonen, en som är lite kul. Men kom ihåg att du tar den om du har tid och lust.
Varm kram
AnaMaria

NICOLINAS BONING sa...

Ingen aning faktiskt...men den är fin ändå:-)
Jag håller tummarna för ett uppehåll hos dig så att ni kan grilla. Här tittar solen fram just nu så jag tror jag ska börja städa ute i trädgården faktiskt.
Tur att di inte drar igång för mycket stora projekt...som golv och väggar just nu när du har mycket att göra ändå.

Ha en bra söndag!

Kramar Birgitta

Boviksmarinan sa...

Hej Lena!!
Hoppas du haft en bra helg. Jag har inte kommit till skott ännu:-) hör av mig framöver för vill best en mjölsäck av dig men vet inte vilket motiv jag ska ha. Ha du fler ex på hur de kan se gällande text?
Kramis Linda

Home No.1 sa...

Hej svejs, ja du datorer lever sitt eget liv och ibland får man till det utan att veta hur, det är som med kärlek *fniss* önskar dig en toppensöndag! Kram Annica.