29 maj 2009

Lite mer loppisfynd...Jag skrev tidigare att jag hittade en liten tallrikshylla som var väldigt blå men nu är den vit och fin ;o) . Hittade en gammal sockerkaksform på Myrorna som jag inte kunde motstå som hänger på hyllan, den lilla sockerskålen köpte jag för 3 kr på loppis i onsdags. På översta hyllan står en liten silvrig kanna och en liten oljelampa i porlin som kommer från de stora barnens loppis som ligger mellan Karlskoga och Storfors.
Nu har solen åter tittat fram över Örebro, även om det blåser en del så hoppas jag på en fin helg och hoppas att alla ni andra får en underbart fin pingsthelg!
Kramis/LenaS

9 kommentarer:

Huset vid ån sa...

Åh, så fint du gjort! Grattis till mera fynd! Jag önskar dig också en underbar o fin helg! Kram Therese

Vita små hjärtan sa...

Så fint du dekorerat hyllan!
Ha de gott kram Agnetha

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du är en riktig Fynd-maja, allt passar så bra på din hylla. Imorse var vädret på bästa humör, ser ut och bli en toppenhelg. Vi åker till stugan på em.
Ha nu en go solig helg
Kramis AnnaMaria

Hannis sa...

Så fin stolen blev!!
Vilket jobb med klädseln!

Fint med tallrikshyllan!

Här ska helgen tillbringas i förrådet, städandes och rensande=))
Men en fika i solen tänker jag mysa med!

Ha en fin helg//
Kram Hannis

Millas hem sa...

Hej!
Ja, den lilla skålen var ju söt!
Stolen nedan är ju också en skönhet, men jag måste säga att det senaste numret av Magasinet är helt ljuvligt!

Kram Camilla

Lotta sa...

Hej.Vad fin tallrikshyllan blev,du är då snabb och kreativ.Otroligt söt sockerskål.Ha en riktigt fin Pingsthelg.Kramisar Lotta

Lauras gård sa...

Men vad kul att du tittade på min hylla! Det fanns två stycken sa mamma för hon ringde och frågade om hon skulle köpa båda. Din hylla blev jätte fin. Du har hittat så mycket fint at fylla den med. Ha en skön helg! Kram Stina

Lilla huset på prärien sa...

Visst är det hääääärligt med loppis!! Jag bara älskar det. Det finns alltid mycket skit men titt som tätt springer man på sådär fina saker :) Det är som skattjakt hela tiden *skrattar*.

Superfina saker! Ha en riktigt skön helg nu. Kanske lite skattjakt?

Kram Jenny

kerstin sa...

Hej, det var jag som köpte den ena hyllan. Såg du på visningen i torsdagskväll? Jättefina kläder och va duktiga mannekänger. Fin blogg du har, jag bloggar inte själv, men läser mina döttrars och går ibland in på nån adress, som jag får tips av där.hälsn. Kerstin.