21 maj 2009

Oj ett inlägg till idag ;o)
Jag måste ju såklart visa lite av dagens fynd på turen ;o) Jag hittade bla denna underbara vackra gamla dopklänningen, som det var en rejäl fläck på och den var rätt gul i färgen men jag har tvättat den nu och den vart riktigt vit istället utan nåt klorin och fläcken försvann också....
Lite andra fynd vart det också, Icca köpte kannan, ena ramen och guldurnan som ska bli vit och fin bara jag är klar med mina köksstolar ;o) Jag fick också fatt i ett mindre fint pelarbord, som mannen i huset var tvungen att sälja för sin kära hustru, trots att han helst velat behålla det då hans pappa gjort det.....tur att han inte visste att jag skulle skruva av bordsskivan och montera min provdocka på den för då hade han nog aldrig sålt det. Men men det visar jag när provdockan är klar, och nu har jag en liten undran till er som läser, vad ska jag "skriva" på bysten på provdockan? Vill ha nån text men vet inte alls vad jag ska ha för text så jag tar gärna emot förslag....
Ronja är med sin farmor och farfar på antikmässa i Värmland och hon & farmor hade köpt kökshanddukar till mig, åh vad ni är söta som tänker på mig ;o)
Sen ringde lilla Ms pappa och undrade om jag ville ha ett stort antikt skåp som han fått i samband med en flytt och det kunde jag ju inte säga nej till så vi får se vad han kommer med sen ;o)
Nu ska jag sätta mig ute i solen en stund, ha en fin fortsatt dag!
Kramis/LenaS

1 kommentar:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken jättefin dopklänning, jag köpte en på Tradera, den är inte alls så fin som din. Provdockan på pelarbordet kommer säkert bli bra, kolla i ett franskt lexikon efter kläd-ord tex..
Ha en skön långhelg
Kram till dig
AnnaMaria