1 januari 2011

2011


Ja så blev det nytt år, vi firade traditionsenligt med min pappa och styvis och för första gången var R inte med hon valde fullt förståligt att vara med sina kompisar ;o) Vi åt fläskfile/oxfile med potatisgratäng och till efterrätt satte vi igång chokladfontänen och jisses så gott det var ;o) Tänk att det vart plusgrader en stund i natt konstigt och idag var det bara -1 så jag fick med sonen ut på en lång härlig promenad.
Här är min första Maileg-kanin, fick presentkort hos Nice och redan innan jul visade Nina mig denna cooling och under julhelgen bara visste jag att han skulle få flytta hit så jag hängde på låset när de öppnade på annandan ;o)
Nytt år ja som jag skrev innan så ser jag massor fram mot vad som ska hända och ske, men mest längtar jag efter Danmarksresan nu, det kommer ju två månader nu som inte tillhör favoriterna utan jag fokuserar på resan ;o) Har ju lokaliserat några av er som ska med, kommer ha några långväga nattgäster här natten innan och efter resan, ska verkligen bli kul att få träffa flera av er andra bloggare sen om vi hittar lite att shoppa är det ju inga fel heller ;o), tur att jag fyller år innan resan.....
Nina, du som har kommenterat under min monogrambeskrivning och tyvärr får jag inte tag på dig via mail men på sidan 8 i länken så hittar du mönstret du söker, till er som inte vill brodera själv tar jag nu återigen beställningar på monogrammen ;o)
Ha en fin fortsättning på det nya året!
Kram/Lena

17 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

God fortsättning på det nya året!!!
Vilken fin Mailegkanin, han ser ut att trivas hos dig;-) Vilken passande present, presentkort på Nice, måste vara någon som känner dig väl som gett det som gåva=)

Ååå vad roligt ni kommer att ha på Danmarksresan, verkligen en supergrej att se fram emot!

I går blev jag så överraskad. Maken och jag firade förlovningsdag igår och han hade köpt ett så sött halssmycke, en silverängel till mig.

Ha en fin fortsättning på nyårshelgen!
Stooooor varm kram,
Regina

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysigt med presentkort på Nice.Bara så söt Mailegkanin ser ut att trivas hos dej.Hahaha.Har ej bestämt mej riktigt om jag ska med till Danmark med det lutar åt det...Önskar dej en God Fortsättning på 2011 goa du.Ha en skön dag,Varm Kram Rita ♥

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det gjorde du rätt i som köpte dig en maileg-nisse, dom är så jättesöta. Är så sugen på en monogram-kudde till, går och funderar på vilken färg jag ska satsa på i vår...
God fortsättning på nya året
Varm kram
AnnaMaria

Lantligt i smultronbacken sa...

God fortsättning på det nya året.

Härligt att snart få åka till Danmark. Skulle jag också vilja göra. Tänk så fint på våren.

Kram Teres

Kristall & Pynt sa...

Hej vännen!
Vill önska dig en God Fortsättning på nya året.
Kram Sofia

Norrfrids Eija sa...

Yes yes jag ser också sååå mycket fram emot resan tänk att jag greppade tillfället! Ibland måste man unna sig...kommer säkert bli en minnesvärd tur! Ha det så gott nu i 2011!
Eija

Unknown sa...

Gott Nytt 2011 önskar jag dig.
Dom är så fina dessa kaniner med alla
personliga kläder.
Kram Ing-Britt

Millygarden sa...

Låter som ni haft ett härligt gott nytt år med god mat och härliga promenad.

Så söt Kanin du fått/köpt. Är svag för dessa kaniner men har ingen själv.

Gott nytt 2011
/Kram Marina

Det vita dårhuset sa...

Detsamma till dig underbara bloggvän :)(!!)
Kramar Erika

Cath. sa...

Hej! Vill önska dig ett riktigt gott nytt år! Jag är ofta här och läser men dålig på att lämna kommentarer... Men jag gillar din inspirerande blogg och tycker om att läsa hur du förändrar ditt hem. Det inspirerar massor!
Kramar!

Vita små hjärtan sa...

God fortsättning vännen...
Presentkort är ju aldrig fel.
Kram Agnetha

Marita sa...

God fortsättning goaste Lena på det nya året! Vilken läcker Maileg kanin!! Jag har gått och sneglat en tid på dem, men är för snål, tycker att de kostar lite för mycket....
kramar, Marita

Nyanser av vitt sa...

Hej Vännen
Hoppas allt är bra. Kul att du deltar i min utlottning.
Kram Agneta

Helen sa...

Vill önska dig en God Fortsättning på det nya året. Vad kul det skulle vara att följa med på Danmarksresan, hoppas ni får kul.
Kram/Helen

Anneli Wahlstedt sa...

Gott Nytt År vännen !

Maileg-kaninerna är helt underbara !! Jag har inga äkta, bara några fuskisar som jag köpt i Köpenhamn :-) Danmark låter jättekul ;0)

Allt gott för nya året !


Kramis, Anneli

Hanna sa...

God fortsättning på det nya året.
Kram
Hanna

Anna-Lena sa...

Hej vännen!

vilken fin kanin du köpt! Förstår att du är förtjust! Inredningsresan låter så skoj, den kommer nog att bli ett minne för livet.

Ha en mysig kväll!

Kram Anna-Lena