9 april 2010

Ett fynd som gav mig gåshud

Har inte haft nån större lycka när jag varit på skattjakt sista veckorna, visst har jag hittat lite småsaker men ni vet det där lilla extra, det som får huden att knottra sig. I onsdags när jag kom till favvoloppisen var det vidrigt mycket folk där, såg det redan utanför för det var omöjligt att få parkering så jag fick parkera en bra bit därifrån. Väl där inne påbörjade jag mitt snabbvarv (brukar köra ett snabbvarv för att sen ta ett eller ett par lugnare och mer noggranna varv) och där ser jag ett niorutigt fönster som nån satt speglar i. Jag bara skulle ha det, det stod en kvinna och plockade med nåt annat där och jag nästan slet åt mig det och ser då prislappen på 75 kr, som hittat ;o) Det var inte snyggt, spegelglasen hade nån satt dit med lim och nån typ av sillikon men mig kvittade det för dem skulle ändå bort det var ju själva fönsterramen jag ville åt ;o)
Igår firade vi mellandotterns fjortonde födelsedag, brukar alltid ta mig en stund när nåt av barnen fyller år och tänka tillbaka på den dagen när jag födde dem, känna lyckan över hur just mina barn är mina barn, de är världens bästa barn, tänk att man kan älska nåt så mycket mer än allt annat......
I onsdags var fina Annica med Home no. 1 här och äntligen är tavlorna mina,tack snälla Annica, så mycket jag tycker om dem. Home no. 1. Annica och jag pratade lite om att det skulle vara så kul att ha en bloggträff här i Örebro, vet att ni är några från dessa trakter som bloggar eller läser bla min blogg, skulle ni vilja ha en bloggträff där vi kanske åker runt till några loppisar eller bara träffas senare i vår på nåt cafe, kanske vid statsparken?
Jag önskar er alla en fin helg, här ska jag fixa lite ute på balkongen så hoppas jag att jag kan visa lite bilder efter helgen ;o)
Kramis/LenaS
P.S. Sista numret av Jeanne d'arc living Magasin fanns idag på Nice när jag hoppade in och kollade i hopp om att det skulle ha kommit ;o), så gissa vad jag gör ikväll?

28 kommentarer:

Marie Louise sa...

Det där kan man kalla fynd! Inte lätt att få tag på så fina fönster. Vad ska du göra för fint med denna ram tro? Kram Marie

Boutique Nytt & Nött♥ sa...

Visst e de härligt...
När man kan FYNDA...
Grattis får man väl säga.
Tycker du gör helt rätt i & ha en blogg träff.
Är ju alltid kul & träffas live.
Passar på & önska dig en riktigt
mysig helg.
Kramis
Sus

lilla strandkulla sa...

hej hej, fin blogg du har och vad du är duktigt på att göra madonnor.. tavlorna var ju super fina och förnstret ett riktigt fynd!! ska titta bland dina pyssel när jag har mer tid..

Unknown sa...

Vilket fint fynd du har gjort! Å tavlorna ä också så himla fina! Ja, det ä lite speciellt den dagen barnen fyller år, man får en liten tanke.. om allt..å hur det var då o nu ☺ Ha en trevlig helg! Kram Lenita

Livet på Berget sa...

Vilket härligt fynd! Sådant blir man mycket glad av! Tavlorna är jätte fina. Ha en trevlig helg!
Kram
/Sara

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis i efterskott till din dotter. Och grattis till dig, där var du snabb, det har blivit svårare och hitta lite större fönster. Vi bloggare har dammsugit hela Sverige! Det är jättefint, ska bli kul och se var du ställer det. Aha, var det den Annica, så roligt och träffas live.
Ha en härlig helg
Stora kramen
AnnaMaria

hemma hos lilla mej sa...

Vilka fina fynd du har gjort!!!Sånt blir man ju bara så glad av.Härliga tavlor.Önskar dej en mysig och ärlig helg vännen .Vårkramar Rita ♥

nina/nice sa...

Vilka vackra madonnor du gör!
Och tavlorna är superfina!
Ha en skön helg, kram Nina

Bestemor Drillo sa...

En liten visitt for å ønske deg trevlig helg og mere flotte loppisfunn!! Klem fra torparkjerringen ved Grythyttan!!

STENLYCKA sa...

Vad kul att du hittade fönstret. Ser nästan ut som det jag fick av min far för många år sedan.
Tavlorna är så vackra.
Ha det så gott!
Kram Raina

Elzie sa...

Åh vad kul det verkar vara att bo så nära att man kan träffas. Verkar som en annan bor i ödet riktigt, haha. Hade varit toppenkul att se någon av alla härliga bloggtjejer som är här. Och kanske få lite inspiration.

Vilket fint fönster. Kan tänka mig att du kommer att göra något riktigt fint av det.

Önskar dig också en härlig helg.
Kram Elzie

Marita sa...

Vilket fynd!! Himmel så fint fönster!!!
kram, Marita

malin sa...

hejsansvejsan :) vilka fynd du har gjort, får passa på att önska dig en super duper helg med :D


Kramar Malin

Tina sa...

Hej!!
Å, va glad jag blir för din skull!! Det är verkligen så underbart när man finner JUST DET!! Det där som får en att få fjärilar i magen & man får nästan sån där iver som man fick som barn inför julen =)
Vad ska du använda den till? Hoppas jag kan få se sen=)
Det låter ju jätte kul med en blogg träff.. hade jag bott nämre, hade jag mer än gladerligen tackat JA!!
Grattis i efterskott till din dotter. Min son fyller oxå 14 i år =)
Grattis till dina fina tavlor =)
Önskar dig oxå en fin helg.
Varm kram Tina

Lantligt i stan sa...

Wow vilket fynd! Det är bara att gratulera! Vilket underbart fönster! Tänk vad nöjd man blir när man hittat ett sådant fynd, inte så ofta det händer att man får gåshud. Gillar även tavlorna! Ha en trevlig helg!
Kram Anki

Sommerhusliv Hele Aaret sa...

Der var du heldig, det er super fedt.
God weekend...
Knus Susi

Anneli Wahlstedt sa...

Hej vännen !

Underbart fönster ! Såna ser man inte varje dag :-) Grattis till Din dotter nu när hon fyllt. Jag är gärna med på en bloggträff, skulle vara jätteroligt att träffa fler som är engagerade. Fint med skåpet i hallen ! Sista numret av tidningen...? Då måste jag ut o haffa det med :-) Ha en fin helg och må gott !

Kramis, Anneli

Stina sa...

Ha en trevlig helg nu goa gumman.:-) kram Stina

Photo by Maria sa...

Vilket fönster så fint och vilket pris sen, nästan gratis..

Ha nu en bra lördag..

Kram Mia

Viola sa...

Vilka vackra tavlor du fått tag i...:0) och fönstret så fint...förstår att du blev lycklig över detta fynd, ha en fin lördag, här spöregnar det...kramen

K sa...

GRATTIS till fyndet med stort F ;D vilket kap!!!
Krameli

Lauras gård sa...

Vilket underbart fönster du hittade på din favoritloppis! Jag tror jag vet vilken det är:) Tavlorna var också söta. Bloggträff lät kul. Kanske kan man få hänga på, jag känner mig fortfarande som en örebroare och kommer nog alltid att göra det... Är vi utomlands och någon frågar var vi kommer från så svarar jag Örebro. Det går av bara farten...

Hoppas att ni hade en fin födelsedag då ni firade den nya fjortisen:) Kram Stina

Jenny sa...

Hej Vännen!
Förstår att du nästan slet åt dig fönstret, hihi! Det är ju jättefint!!

Grattis till din dotter på 14-årsdagen i efterskott, hoppas hon hade en trevlig födelsedag:)

De där tavlorna är jättevackra!

Sköt om dig,

Kraam Jenny

Huset vid ån sa...

Vilket fint fynd du har gjort, bara att gratulera! Du undrade om jag varit i Lillkyrka och det har jag inte....men då ska jag nog ta mig en tur dit! Tack för tipset! Hoppas att din dotter fick en bra födelsedag! Kramis Therese

Anonym sa...

Vilket fint fynd du gjorde. Tavlorna från Aniica är jättefina. Jag vill med beställa lite från henne hon är verkligen jätteduktig.

Hoppas ni får fint väder idag, här lyser tyvärr solen med sin frånvaro

Kram Lena

Anonym sa...

Hej, känner igen mej hur man beter sej på loppis:) har också fyndat ett stort fönster som står lutat mot en vägg, ska bli roligt att se vad du gör med ditt!

Ha en skön dag!
Kram
Agneta

malin sa...

hejsan svejsan igen. skulle bara titta in för att tipsa dig om min tävling på bloggen idag, underbara ljuslyktor från sia är priset :)

Kramar

ängeln i vitt sa...

Hallojsan!

Snacka om fynd och priset var ju ingenting....avis.

Tavlorna är bara sååååå underbara. Passar dom inte hemma hos dig så gör dom det här haha.

Du bara måste tjoa till om det blir en bloggträff för jag vill gärna hänga på.

Sist men absolut inte minst....mina älskade madonnor. Ja, jag vet inte vad jag ska säga men jag tror inte du vet hur nöjd jag är. Dom är så ljuvliga och du är så himla duktig som gjutit dom. Tusen tack. Jag ska fota dom alla när jag vet vart dom ska stå.

Ha det bäst du rara och kram på dig / Carina