9 april 2009

Detta underbara ägg fick jag av vännen Mia idag, fick ett för några år sedan som jag tyvärr slog sönder så när hon kom idag och hade med ett nytt var inte tårarna långt borta. Tack snälla vännen för det fina ägget!

En tur på stan ville Icca idag då hon fick pressentkort på PK Design igår när hon fyllde och bara gå förbi myrorna går ju bara inte ;o) så där hittade jag nåt som halvt fick mig att hoppa av glädje en byst till en provdocka, sa till mams igår att hon gärna fick hålla lite utkik när hon är på nån loppis och så hittade jag en för några ynka tior så nu måste jag hitta nåt pelarbord som jag kan plocka benet av ;o) sen ska här målas och fixas lite innan ni får se. Häromdagen när jag var och bytte däck på bilen var ett besök på Myrorna givet eftersom däckverkstan ligger vägg-i-vägg med dem och då hittade jag bla denna lilla byst och i bakrunden en söt plåtask jag köpte på PK Design.

Och så ett litet budgettips, var ut till ikea och köpte deras 3 kronors kökshandukar som jag stämplade "home sweet home" på och sen sydde ihop till kuddar till kökssoffan, vill såklart ha kuddar av finare kvalitet sen men detta känns som de får hänga med ett tag, i nästa vecka får jag linnetyg av mams så ska jag klä soffsitsen så blir den nog så fin så. Har sett nu att på bilden på min kökssoffa så ser den grönaktig ut men den är grå ;o) Kudden i mitten har jag sytt av linnetyg och lite spets, den yttre, har två som jag köpte på Lagerhause för flera år sedan för ynka 10 kr/st.

Glöm inte bort min lilla utlottning, kommentera i det inlägget före söndag och få chansen att vinna ett av mina &-tecken ;o)
Ha en underbar kväll min vän!
Kramis/LenaS


5 kommentarer:

Vita små hjärtan sa...

Vilket fantastiskt ägg, förstår du blev glad! Ha de gott!

Gammalt o nytt 1:12 sa...

Åh kan tro att du blev glad...och jag lite avis..ler
Ha en otroligt skön påsk.
Kram Irene

Marie sa...

Vilket vackert ägg, förstår att du blev glad!

Glad Påsk!
Kram Marie

Anne sa...

Ett sådant ägg hade jag när jag var liten - nu fick jag minnen :)

Fint du gjort i kökssoffan - jag ska ta tag i min i helgen och måla om den så den kan få sin rätta plats i köket.

Glad påsk!
Kram Anne

Gårdsromantik sa...

Så snyggt det blev med trycket.

Hinner jag fortfarande vara med i tävlingen måntro.

Ha en riktigt härlig påskledighet - med mycket gott!

Kram Maud