21 april 2009

Först ringde ingen på mina andra köksmöbler men så slutade nog folk jobbet och telefonen gick varm här på bara några timmar hörde 12 personer av sig och han som ringde först köpte det och var lika glad över dem som jag var senare på kvällen när vi monterat upp mitt Leksvik slagbord. Benen ska bli vita på det men jag tänkte hitta stolar också innan jag börjar måla så kör jag allt samtidigt. Jag har inte fotat det än men det kommer och nån skrev i tidigare inlägg om att hon funderade på detta bordet och det är så att Leksvik kommer att utgå så ni som funderar kanske behöver slå till snart ;o), mitt kostar just nu på Ikea i Örebro 1395 kr istället för 2495 kr.
Ska däremot visa mina gardiner i sovrummet. Det är gamla lakan och jag köpte för länge sen i Sundsvall och det är två likadana och tittar ni noga på bilden med hela gardinen så ser ni att den är skarvad, långt upp på gardinen men såklart långt ner om de fungerat som lakan, undrans om de vart för korta? Jag tycker det är snyggt i alla fall när jag nu använder dem som gardiner.

Idag är det riktigt grått väder här så jag tror att jag ska ta en tur upp på stan en stund och ikväll blir det Marieberg (vårt stora köpcentrum) och Ikea för mellantjejen ska ha en liten middagsbjudning och då vill de inte ha mig och syskon hemma ;o)

Kramis/LenaS

5 kommentarer:

Lauras gård sa...

Gardinerna blev jätte bra! Det är ju roligt att kunna ha sådana fina lakan framme. Det är ju toppen att kunna göra gardiner av dem. Synd om de bara får ligga i en säng för då syns ju inte spets och brodyr. Kram Stina

Mitt hem är min borg sa...

Hej!!

Visst är det underbart fint med gamla lakan som gardiner..
Jag har sytt en "rullgardin" av ett gamalt lakan till sovrummet.. Har försökt fota den med det e inte så lätt med ljus bakom och så.. Din bild blev jätte fin..


Kram!!

Lilla hjärtat sa...

Gud så snygga gardinerna blev....
Kram A-K

Ardisia sa...

Grattis till den nya slagsbordet :) De är underbara!

Jag har också två par gardiner sydda av gamla spetslakan med monogram på. Det är så fint när solens strålar skiner igenom :)

Ha en bra vecka! Kram

Anonym sa...

Grattis till försäljning av det gamla bordet och grattis till det nya.
Lakanen blev väldigt vackra som gardiner.
Ha det så gott!
Kram Bodil.