18 april 2009

Mammas trasmattor


Mamma både stickar, syr, väver ,virkar mm och nyss fick jag en trasmatta till hallen som hon vävt. Jag har en lång, tråkig och smal hall 6 meter lång och 1,3 meter och med dörrar både till rum och garderober nästan överallt på dessa väggar så jag en megatrist hall som är svår att få bra. men så bad jag henne om en trasmatta och jag fick denna och hallen vart så mycket mer välkomnande. Hon tar 150 kr/metern för trasmattorna och hon säljer mer än trasmattor, ni hittar hennes blogg här och självklart gör hon saker efter era önskemål. Det som ligger i bloggen är sånt hon som regel redan har beställning på.


Hon bor i Sundsvall så bor ni i närheten av det kan ni hämta hos henne och skulle ni bo här nere så åker jag upp i juni och kan då ta med ner hit.

Kramis/LenaS

4 kommentarer:

Lauras gård sa...

Vad praktiskt med en mamma som är så duktig! Trasmattor är ju så fint. Då jag blir pensionär ska jag lära mig väva... Jag hittade en blogg där det var en som vävde rispmattor. De var underbara! Kram Stina

Hemma hos Linda sa...

Hej Lena

Trasmattor är ett måste tycker jag i ett hem, blir så mycket hemtrevligare å så kan man dölja de trista golven, speciellt om man hyr som ja... =)

Idag tog ja å barnen en promenad in till centrum och självklart tittar man in i de fina skyltfönstrena som finns. Till min glädje hittade jag matchande kannor och vattenkannor till mina krukor i en affär som jag tror heter IC dekor, så dit får jag nog ta mig en tur på egen hand =) Vart de några krukor för dig?

Fortsatt trevlig helg gumman, nu ska jag titta in till in mamma!
Kram Linda

LillaFlisan sa...

Vilken härligt lång hall du har!

Mattan passar ju perfekt där, vilken duktig mamma du har.

Kram

Flisan

Lilla hjärtat sa...

Det är snyggt med trasmattor.
Vad fint det blev med gardinerna som du visar i förra inlägget.....
Kram A-K