17 april 2009

Vissa dagar blir bättre dagar....

Fick åka och hämta lilla M i skolan igår pga att hon hade så ont i halsen att hon knappt kunde svälja och tyckte det var svårt att andas men men som allt annat är det virus och idag var hon piggare men har fått vara hemma. Så vi tog en tur till Karlslund dels för en promenad med lite fikapicnic och ett besök på Ovilin http://ovolin.jetshop.se/default.aspx som idag slog upp portarna till sin byggnadsvårdsbutik och wow så mycket underbart det fanns där inne, en massa zink, luffarslöjd mm som vi shabbyälskare gillar, tyvärr hade jag bara "glasspengar" med så det vart ett grytunderlägg i luffarslöjd men snart åker jag dit igen för det fanns en massa som jag bara måste ha ;o) Moa och jag fick en helt underbar förmiddag ute i solen.


Här kommer då bilderna dels på mina nya gardiner och soffan klädd med linnetyg men jag tror att äldsta dottern får ta lite bättre bilder än dem lilla mams tar men dottern befinner dig i Polen med sin konfirmander nu så jag fick fixa bilderna själv
Och här ser ni det ena av fönstrena jag fick i helgen, dåligt med fina saker i dem men jag är ute och spanar runt lite nu efter lämpliga saker att ställa där....
Ha en fin helg mina vänner!
Kramis/LenaS

5 kommentarer:

Maria - Villa Krutbruket sa...

Fin blogg du har! Ha en trevlig helg, kram Maria

Villa nöystu sa...

Sådan jättefin soffa... och vilka snygga kuddar du fixar.
Gardinerna är riktigt snygga. Och vita = bäst.
Tack för tävlingen och ledsen är jag att jag inte vann, men grattis till vinnarna iaf.
Ha det så bra,
Kram Petra

Vita hjärtan sa...

Skönt att höra att din dotter är bättre, sonen har inte riktigt lika hög feber ikväll heller, så det går åt rätt håll.

Vad fina gardinerna blev! Så smart att klippa upp hällorna, ett bra tips! Och kudden med tryck, såå fin, mycket roligare än köpta!

Ha en bra helg!
Kram Annemari

Hemma hos Linda sa...

Hej Lena

Vart ju kanon med de vita gardinerna, det där med att knyta själv, tyckte jag var ett bra tips =)

Önskar dig å familjen en trevlig helg!

Kram Linda

Lauras gård sa...

Låter inget vidare med halsont! Tur att hon fick en picknick i Karlslund, det kan ju pigga upp! Butiken måste jag besöka då jag åker till Örebro nästa gång. Jag åker alltid till pappas grav i Längbro så det är ju nära där i från. gardinerna blev jätte söta!
Ha en trevlig helg! Kram Stina