11 april 2009

Spetsgardiner i köket eller inte?

oj det blir ett inlägg till idag men jag klurar och funderar här, jag har en hel rulle med Ikeas 7 kr spetstyg och fick för några dagar sen en tanke om att ev sy spetsgariner till köket men så är jag lite rädd att hm det kanske blir för tylligt eller vad tror ni? Har fönstrena lite tokigt till i köket de sitter liksom på rad, först en balkongdörr till en sk fransk balkong och efter det sitter ett normalt dubbelfönster och sen det mest dumma så kommer det en väggbit på 50 cm och sen kommer ett enkelfönster till. Jag brukar köra med långgardiner i dessa fönster och så till dörren och enkelfönstret har jag delat på en längd till varje fönster så det blivit typ två smala gardinlängder till vardera och sen i det stora dubbla fönstret har jag behållt längderna på normalbredden sas så det blir ganska mycket "tyg" i mina fönster men jag trivs bäst med den kombinationen och nu är jag rädd att det blir väl mycket "spets" eller ska jag sätta upp tunna, tunna vita bomullsgardiner?
Kramis/LenaS

7 kommentarer:

Tvärslå sa...

En annan som inte "kan" det där riktigt tycker att du ska ha vita tunna gardiner så det inte blir för mycket liksom.

Hemma hos Linda sa...

Hej tjejen!

Tittar förbi som hastigast och måste bara få kommentera den fina bloggen, du har gjort om den, vart jätte bra! Tur att du har en dator kunnig dotter! =)

Fortsatt trevlig påsk.
Vilket kalas väder vi har va?!
Fantastiskt!

KRAM Linda

Lauras gård sa...

Tack för kommentaren hos mig! Hörde att ni hade kanonväder i Örebro i dag. Vi hade också varmt och skönt. I morgon åker vi till Örebro och hämtar hem våra två äldsta flickor som har varit hos mormor några dagar. Tysslingemöbler som du skriver om, det var flera år sedan jag var där. Kul när man känner igen ställena... Kram Stina

Stina sa...

Jag tycker att det låter fint med spetsgardiner där.:-) Kram

Penseldraget sa...

hej
tack för att du vill delta i min utlottning....2 lotter ligger i min låda till dig =)
kram pia

Anne sa...

Det är så svårt det där med gardiner - gå på din magkänsla brukar jag säga är bäst!

Kram Anne

Sussi H sa...

kanske tunna vita gardiner + spets tillsammans bredvid i varje längd så det inte blir jättemycket-bara-tyll-känsla. eller: linne + spets bredvid i varje längd för att ta upp framtida kökssoffedyna.