30 april 2009

Min kökssoffa
Äntligen är min kökssoffa vit och jag är glad att jag tog det beslutet att måla den ;o) Mindre glad är jag över min klantighet, såg i måndags i lokaltidningen att man kunde köpa möbelfärg för inom och utomhus för halva priset i en butik om man var prenumerant så jag åker ut och köper en liter i tisdags och åker hem för att börja måla. Tog först den sista skvätten som var kvar i den andra färgburken och öpnnade den nya burken när jag inser att f*n det är ju oljefärg men hm det var för sent att göra nåt då så det var bara att köra på men nästa gång vet jag att jag inte gör om samma misstag, jag ska nog läsa på burken innan ;o). Och tur är väl att det är fint väder ute så vi kunna vädrat dygnet runt ;o) men nu är soffan klar och står så vit och fin i köket. Nu hoppas jag snart få tag i stolar också, har lite svårt att bestämma om jag ska ha rokokostolar eller sådana äldre pinnstolar, eller nån annan modell av äldre stolar, jaja jag tror det löser sig när jag en dag bara ser dem där på nån loppis eller på blocket ;o)
I kväll kommer världens bästa syster hit och stannar till på söndag, det ska bli så himla mysigt.
Ha en trevlig Valborg på er alla som smiter in här och hälsar på!
Kramis/LenaS

6 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad fin den blev.Vad duktig du har varit.Ja det är inte så lätt att kolla allt man vill ju bara bli klar med det man börjat med.Ha en mysig valborg kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

Hannis sa...

Som pricken över i:et!
Snyggt!

Kram Hannis

Ingun sa...

Den ønsker jeg meg, ble så hvit og fin. Ha en god dag......

Vita små hjärtan sa...

Så fin! Jag har nyss målat min också, och det ångrar jag inte. Ha de gott! Kram

Lauras gård sa...

Vad du hinner med... Soffa blev hur fin som helst! Ser fin och fräsch ut nu. Jag tror jag ska måla min i köket också. Den är omålad. Men då måsta jag måla bord och stolar också... Kram Stina

Lilla hjärtat sa...

Den blev superfin, verkligen.
Ha en trevlig valborg
Kram A-K