19 april 2009

Slagbord

Kan inte släppa drömmen om ett gammalt slagbord i köket och kanske, kanske att jag hittat ett som kan bli mitt, håll tummarna för det ;o) Många är lite för breda för mitt kök men detta är lite smalare....
I övrigt har det varit mycket innetid idag, det blåser en isande kall nordanvind och kroppen säger snabbt ifrån så ska jag vara ute måste jag röra mig hela tiden så jag har varit inna idag och har målat klart "fönstrena" till Iccas rum, satt upp nya gardiner i sovrummet, visar dem i morgon, det är underbara gamla spetslakan med monogram som jag använder som gardiner.....älskar dem massor.
Kramis/LenaS

6 kommentarer:

Hemma hos Linda sa...

Hejsan

Jag håller tummarna för dig, kul om en dröm går i uppfyllelse... =)

Ja de var inte så varmt ute idag, såg så fint ut i morse när man satt i köket å tittade ut. Men vi får vara glada för de fina vädret!

Å en bloggträff i sommar vore väl kul, vi får slå våra kloka huvuden ihop och förhoppningsvis hittar vi några roliga oupptäckta butiker här i krokarna.
KRAM

Lauras gård sa...

Slagbord är så vackert! Men man får passa sig om man har små barn som hänger på bordet. Det vickar ju lätt då. Men de lär sig väl... Jag håller tummarna!! Kram Stina

Snuttan sa...

Titta in på min sida
Grattis

Anne sa...

Hoppas du får ditt fina slagbord!
Jag vill också ha ett, men häromkring har d eblivit så hemskans dyra att man nästan ramlar baklänges ibland....
Så jag väntar på ett fynd!

Kram Anne

Vita små hjärtan sa...

Ja slagbord är så jättefina! Ha en bra dag!

Gammalt o nytt 1:12 sa...

Hoppas att du hittar ett ...dom är kanon fina.
Ha en otroligt skön måndag/Irene